Post by brunefscapselbgift on Feb 5, 2022 7:08:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κλειδιά γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά ορισμένα επίπεδα είναι αδύνατο να τα κατακτήσετε χωρίς πολύ επιπλέον χρόνο ή πελάτες. Ω καλά...
Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Από την περασμένη εβδομάδα, δεν μπορώ να παίξω καθόλου καθώς το παιχνίδι συνεχίζει να κολλάει. Ακόμα δεν έχει λυθεί!
Space Legends: Adventure Game ጀብዱ yla
Είναι εξίσου διασκεδαστικό και προκλητικό. Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε φίλους χωρίς να τους προσθέσουμε στο Facebook. δεν θέλουμε να μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες που περιλαμβάνουν το όνομά μας, σε αγνώστους. Αν άλλα παιχνίδια έκαναν έναν τρόπο για τους χρήστες τους να έχουν φίλους και ακόμη και να δημιουργούν ομάδες στο παιχνίδι χωρίς να προσθέτουν άτομα στο FB, νομίζω ότι και οι προγραμματιστές σας μπορούν να το κάνουν.
Crazy Chef: Food Truck Game Arkade yjfp
Καλό Σαββατοκύριακο και εύχομαι να έχετε μια υπέροχη μέρα
Μου άρεσε το παιχνίδι μέχρι να φτάσω στο 71, έφτασα τα περισσότερα επίπεδα στο 2 ή 3 και για να περάσω αυτά τα τελευταία επίπεδα, φτάνει στο σημείο να πρέπει να πληρώσω χρήματα για να αποκτήσω αρκετούς κρυστάλλους για να τα ξεπεράσω. Μετά βίας έχω αρκετά ss για να ζήσω, δεν μπορώ να ξοδέψω χρήματα σε αυτά τα παιχνίδια.
Δροσερός
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή έχει ένα πρόβλημα που δεν με αφήνει να ολοκληρώσω κανένα επίπεδο. Μόλις φτάσετε στην οθόνη "επόμενη" παγώνει και δεν κάνει τίποτα. Στη συνέχεια, εάν κλείσετε, η ολοκλήρωση του επιπέδου δεν αποθηκεύεται. Παρακαλώ διορθώστε! Το παιχνίδι είναι πολύ καλό κατά τα άλλα
Πότε θα έχετε νέες πίστες; Σας έχει γράψει και η Σοφία και δεν της απαντήσατε, γιατί απαντάτε σε άλλους και δεν μας λέτε ποτέ θα έχετε νέες πίστες; Είστε απαράδεκτοι έχουμε κάνει 3/3 αστέρια σε όλες τις Χώρες αλλά πολύ καιρό τώρα δεν βγάζετε νέες πίστες τουλάχιστον δώστε μας μια απάντηση για να διαγράψουμε το παιχνίδι!
Όσο και αν μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι, απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι συνεχίζει να κρέμεται (αν και μόνο για λίγο) στο μεγαλύτερο μέρος του επιπέδου του. Ελπίζω να μπορέσετε να το διορθώσετε γιατί είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Δεν σου βγάζει πολλά χρήματα. Απλά πολλή υπομονή αλλιώς θα πετούσατε το τηλέφωνό σας λόγω απογοήτευσης (το παιχνίδι κολλάει). Δεν θα το παίξω για λίγο μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Ελπίζω να μπορέσετε να το διορθώσετε σύντομα. Συνολικά, το λατρεύω. Θα αλλάξω τη βαθμολογία μου σε 5 αστέρια αν γίνει καλύτερη
Μόνο 1 αστέρι επειδή δεν εγκαθίσταται σωστά στο τηλέφωνό μου 3 φορές προσπάθησα να κάνω λήψη και την 4η φορά αφού έχασα 500 mb πήρα αυτό το παιχνίδι. Αλλά είναι πολύ ωραίο να παίζεις καλή δουλειά, αλλά αυτό πρόσθετα ήταν κάτι.
Διασκέδαση για περίπου 2 ημέρες. Έπειτα, μέχρι το επίπεδο 6 βγαίνεις έξω. Αν δεν έχεις αστραπιαία χέρια, δεν υπάρχει τρόπος να προχωρήσεις. Πολλές διαφημίσεις προσφέρονται για επιπλέον 10 δευτερόλεπτα 🙄 παιχνιδιού... μετά από 3 διαφημίσεις, είναι πολύ προφανές ότι δεν θα μπορούσα να προχωρήσω. ΠΟΤΕ. Υπέροχα γραφικά. Αλλά ίσως προσφέρει έναν τρόπο να επιβραδύνει το επίπεδο μετά την παρακολούθηση των διαφημίσεων αντί για τα 10 δευτερόλεπτα που αναβοσβήνουν εγκαίρως. Έχω παίξει αρκετά από αυτά τα παιχνίδια σερβιρίσματος και αυτό είναι το πρώτο που σε σταματάει σε τόσο χαμηλό επίπεδο.
Υπέροχο!!
Μετά την ενημέρωση αυτού του παιχνιδιού έγινε δύσκολο να παίξει. Στη μέση του παιχνιδιού, θα έκλεινε κάτι που δεν είχε ξαναγίνει μέχρι να ενημερώσω την εφαρμογή. Διορθώστε το παρακαλώ γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι.
Δεν μου άρεσε. Υπάρχουν επίπεδα που δεν είναι χρονομετρημένα, αλλά για οποιονδήποτε λόγο σταματάτε ενώ οι πελάτες είναι ακόμα στη σειρά και λέει ότι δεν έχετε αρκετούς πελάτες. Γίνεται απίστευτα δύσκολο όπως ο γύρος με ντόνατ, νομίζω ότι απλώς κάνουν αδύνατο να παίξεις χωρίς power ups. Αν δεν μπορώ να παίξω ένα παιχνίδι χωρίς να τα χρησιμοποιήσω, δεν θα παίξω. Απεγκαταστάθηκε.
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά τα αναδυόμενα παράθυρα ήταν τόσο ενοχλητικά. Θα εμφανίζονταν ενώ παίζετε και θα σας κόστιζαν όλους τους κρυστάλλους σας επειδή τους χτυπήσατε κατά λάθος επειδή παίζετε τόσο γρήγορα. Αγόρασα τα κρύσταλλα μου και δεν ήθελα να τα περάσω έτσι. Έχω απεγκαταστήσει το παιχνίδι επειδή αρνούμαι να σπαταλήσω χρήματα σε ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι σε εξαπατά να ξοδέψεις όταν δεν το θέλεις. Ναι, το παιχνίδι είναι δωρεάν, αλλά ξόδεψα χρήματα σε επιπλέον κρύσταλλα και δεν ήταν δωρεάν και αυτό είναι που με στεναχωρεί.
Συνεχείς διαφημίσεις και δεν πρόκειται να πληρώσω για να αφαιρεθούν όπως προτείνατε.
Δεν θα συνδεθώ στο Facebook μου για κάποιο λόγο. Επίσης, λαμβάνω παράπονα από πολλούς φίλους για το ίδιο πρόβλημα. Απεγκαταστάθηκε.
.Οκ επέστρεψα και άρχισα να παίζω ξανά...και είμαι πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι...αλλά το πρόβλημα είναι ότι σας κάνει να χάνετε επίτηδες...οι πελάτες έρχονται και κάνουν αντίγραφα ασφαλείας πολύ γρήγορα όπως εσείς παιδιά δεν δίνω αρκετό χρόνο για να συμπληρώσετε την παραγγελία...Τότε ο χρόνος δεν ταιριάζει με τον αριθμό των πελατών γιατί βγήκατε τόσο γρήγορα... παιδιά ελάτε...μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και δεν θέλω να το απεγκαταστήσω...αλλά εσείς κάνετε είναι αδύνατο να πάρουμε τα πλήκτρα ακόμα και όταν τελειώσαμε το καλύτερο παιχνίδι...μπορείτε παιδιά, παρακαλώ,εεεε να διορθώσετε
Ωραίο παιχνίδι
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ αυτό το παιχνίδι, αλλά μόλις φτάσεις σε ένα ορισμένο σημείο, είναι αδύνατο να περάσεις επίπεδα. Τα παράτησα και επιστρέφω μέρες, εβδομάδες μερικές φορές μήνες αργότερα και ακόμα δεν μπορώ να περάσω. Μακάρι να μην ήταν τόσο δύσκολο!
Ήταν όλα καλά (μου άρεσε αυτό το παιχνίδι) μέχρι που πήγα στη νέα χώρα ή οτιδήποτε άλλο και ΟΛΑ τα νομίσματα που είχα εξαφανιστεί και πρέπει να τα ξεκινήσετε ΟΛΑ από την αρχή. Ήταν τόσο απογοητευτικό γιατί δεν μπορούσατε πραγματικά να παίξετε τα επίπεδα αρκετές φορές για να συγκεντρώσετε τα νομίσματα που χρειαζόσασταν για να αναβαθμίσετε. Τα παράτησα και διέγραψα την εφαρμογή.
Αγαπήστε αυτό το παιχνίδι! Έχω κερδίσει κάθε επίπεδο και τα 3 αστέρια. Είναι προκλητικό, αλλά όχι πολύ δύσκολο να νικηθεί τελικά. Έχω περάσει το επίπεδο 40 των βιετναμέζικων εστιατορίων. Λέει ότι υπάρχει άλλη ενημέρωση, αλλά το τηλέφωνό μου δεν με αφήνει να το κάνω. Υποθέτω ότι θα επαναλάβω τα επίπεδα μέχρι να ενημερωθεί! :-(
Πραγματικά προσθέτει πολλά. Υπέροχο παιχνίδι. Αλλά τόσες πολλές προσθήκες κάνουν το παιχνίδι ενοχλητικό 🙄
Πολλές διαφημίσεις και όχι προκλητικές
Πέρασα όλα τα επίπεδα στο εστιατόριο των ΗΑΕ. Αλλά το ιαπωνικό εστιατόριο δεν μπορεί να κατέβει... Κάθε φορά να έχετε μια ειδοποίηση (η σύνδεση δικτύου δεν είναι διαθέσιμη) μετά από 59 τοις εκατό... Θα ξαναπροσπαθήσω μετά να αρχίσει να ξεκινά και μετά να κολλάει... Από το βράδυ προσπαθώ.. .. Παρακαλώ βοηθήστε. Έξω παρακαλώ
Πολύ καλό παιχνίδι. Αλίμονο, κάθε επίπεδο που βασίζεται στον χρόνο, θα είναι πάντα εκτός χρόνου. Ακόμη και με το δάχτυλό μου, δεν μπορώ να κερδίσω το επίπεδο χρόνου. Όπως ο χρόνος που δίνεται δεν είναι αρκετός για τον αριθμό των πιάτων ή τα likes που απαιτούνται για το επίπεδο. Παρακαλώ διορθώστε αυτό.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ χρήσιμο για το πέρασμα του χρόνου
Κάνετε εξαπάτηση ενώ παίζετε παιχνίδι και μην προσθέτετε διαφημίσεις ...
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά τώρα ... Δεν λειτουργεί τώρα 😓
Πολύ ελκυστικό αλλά πολύ εύκολο. Δεν χρειάζεται να ελέγχετε την κατεύθυνση αυτού που σερβίρετε ή τι αναθέτετε σε τι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρυπήσετε το φαγητό και να πάει αυτόματα εκεί που υποτίθεται. Δεν είναι πρόκληση και απλά περνάς τα επίπεδα.
ήταν μια χαρά, μέχρι το επίπεδο 67 όταν εμφανίστηκε αυτός ο νέος κουμπαράς. κάθε φορά που τελείωνα αυτό το επίπεδο, άρχιζε να κολλάει και κανένα κουμπί δεν φαινόταν να λειτουργεί. Έπρεπε να βγω από το παιχνίδι, να καθαρίσω την κρυφή μνήμη του τηλεφώνου μου και να επιστρέψω στο παιχνίδι. αλλά γεια, έπρεπε να κάνω το επίπεδο 67 από την αρχή. και μετά συνετρίβη ξανά, και ξανά, και ξανά. θα το απεγκαταστήσω. απογοητευτικός
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής, που καταστράφηκε εντελώς από τις διαφημίσεις. Είναι ενοχλητικά και απαίσια και σχεδόν σταθερά. Υπάρχουν εκατό παιχνίδια μαγειρικής για να διαλέξετε, γιατί κάποιος να το ανεχτεί αυτό. Οι προγραμματιστές δεν μαθαίνουν ποτέ.
απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι. απλά έχει πολλές διαφημίσεις που πρέπει να παρακολουθήσετε. εκτός από αυτό με απασχολεί και περνάει η ώρα!
Θα έδινα 5 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι αν δεν αναγκαζόσασταν να παρακολουθείτε διαφημίσεις σχεδόν για τα πάντα. Υπάρχει μια επιλογή να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για περισσότερα χρήματα. Για να διεκδικήσετε ένα έπαθλο, δείτε μια διαφήμιση και για να πάτε σε άλλο πίνακα δείτε μια διαφήμιση. Παρακαλώ σταματήστε αυτό!
Δούλευε μια χαρά μέχρι να σταματήσει να φορτώνει,
Επέστρεψα για να δώσω μια κριτική αφού έπαιξα το παιχνίδι για λίγο. Γενικά είναι εντάξει. Απλώς έχετε ένα πρόβλημα στο τμήμα με τους λουκουμάδες και τα ραντίσματα. Όταν εξυπηρετούνται 2 πελάτες. Ο 1 παραγγέλνει σοκολάτα και ο άλλος πασπαλίζει. Τα παιχνίδια θα βάλουν και τα δύο ένα ντόνατ.
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι υπέροχο. Φτάνεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού όπου δεν μπορείς να περάσεις κανένα επίπεδο ακόμα και με boost γιατί οι πελάτες δεν έρχονται αρκετά γρήγορα και ο χρόνος τελειώνει πριν φτάσει το τελευταίο άτομο. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να προσπαθήσετε ξανά και να χάσετε καρδιές και να συνεχίσετε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα ανεξάρτητα από το πόσο γρήγοροι είστε είτε να ξοδέψετε πολύτιμους λίθους ή πραγματικά χρήματα. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας παίζοντας αυτό.
Προκλητικό παιχνίδι. Σε κάνει να κινείσαι όταν σου τελειώνει ο χρόνος. Το απολαμβάνω πολύ...............Το έπαιζα τις περισσότερες φορές και μπορείτε να κερδίσετε από αυτό το παιχνίδι..,............. .....Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι............
Το παιχνίδι είναι ωραίο και διασκεδαστικό Κρεμάει μερικές φορές Πάντα βγαίνει από μόνο του τις περισσότερες φορές που το παίζω Δεν επιτρέπει μια επανάληψη για περισσότερες από τέσσερις φορές αν αποτύχει...
Crazy Chef: Food Truck Game არკადული fzvp
Crazy Chef: Food Truck Game Arcade ump
Θα δώσω μόνο 3 αστέρια επειδή κάθε γύρος που έχει χρονικό όριο τελειώνει πάντα πριν εισέλθει ο τελευταίος πελάτης και πρέπει να ολοκληρώσουμε τις απαιτήσεις για να ολοκληρώσουμε τον γύρο. Παρακαλώ παρατείνετε το χρονικό όριο, ευχαριστώ. Αυτό είναι ένα ωραίο παιχνίδι και πολύ άνετο.
Crazy Chef: Food Truck Game Arcade nax
πολυ καλο
Μου άρεσε το παιχνίδι Tha, αλλά όταν φτάσω σε κάποιο επίπεδο αρχίζω να χάνω ό,τι κι αν γίνει, αφού οι πελάτες στο παιχνίδι αρχίζουν να πηγαίνουν προς τα αριστερά, αν έρχονται από δεξιά και αντίστροφα, με αποτέλεσμα να χάνω χρόνο και έτσι όσο γρήγορα και αν παίζω, μπορώ. Επίσης, να μην χάσω, ανεξάρτητα από το πώς κάνω αναβάθμιση
Καλό είναι
είμαι ακόμα στην αρχή Κ είναι υπέροχο
Crazy Chef: Food Truck Game আর্কেড bkkd
Είναι ένα φοβερό παιχνίδι αλλά υπάρχει και ένα λάθος σε αυτό. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το Facebook για να διατηρήσετε την πρόοδό σας. Θα ήθελα να λειτουργήσει. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό παιχνίδι αν έχεις γρήγορα δάχτυλα.
Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος με τον ήχο, οι ήχοι είναι σπάνιοι όχι καλοί 🤦🏼♀️⚠️ 😬😬
Μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό μέχρι χθες, είχα ήδη τελειώσει στην Ιαπωνία και ολοκλήρωσα όλα τα στάδια, αλλά τώρα έχει κολλήσει! Το μήνυμα σφάλματος απέτυχε να συνδεθεί με τον διακομιστή. Συνεχίζω να αλλάζω μεταξύ wifi και δεδομένων, αλλά και πάλι όχι, οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. παρακαλώ βοηθήστε με να το διορθώσω.