Post by brunefscapselbgift on Feb 5, 2022 7:14:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više tokena ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
black hole: slične riječi i sinonimi | Kontekst.io
Preuzeo sam ovu igru da bih je igrao izvanmrežno, ali ne možete i nije igra moltiplayer, vi ste protiv botova
To je zabavna igra, ali mislim da je Voodoo loš programer Sve su vaše igre loše i blesave kad sam veći, pokušavam jesti rupu, gradeći grčeve kao naprijed, obrnuto, ne mogu igrati. Jedan od najvećih programera casual igara!
Ova igra je bila toliko reklama i dat ću 3 zvjezdice da moj Reagan ima toliko oglasa
VOLIM JE BEZ OGLASA NE ZNAM ZAŠTO U OKVIRU KOMENTARA piše DA IMA MNOGO OGLASA NAJBOLJA APLIKACIJA IKAD LJUDI KOJI KAŽU 'OVA IGRA IMA MNOGO OGLASA' PA JE OVO NAJBOLJA APLIKACIJA IKAD
Ova je igra nekada bila toliko zabavna s normalnom količinom dodataka, a sada je preplavljena dodacima. Uništio igru
Hole.io እንቅስቃሴ ያለባቸው fbe
Igrao sam ovo prije nekoliko godina i svako toliko je bio oglas.. sada postoji oglas usred utakmice, poslije i prije utakmice!! Previše za mene..sviđalo mi se prije, ali ne sada sve io igre su sada ovako!!! NEVARNO!
nije loše. dobro za ubijanje vremena. ali postoji problem. kada je u načinu borbe i sve je na dva igrača, ako ste oboje najveći koje možete dobiti, nitko ne može pobijediti. nema načina za pobjedu. Upravo mi se to dogodilo i nije bilo načina da jednostavno odustanem ili bilo što. samo sam mislio da biste to htjeli pogledati. također malo spor kad si i ti velik.
Sjajna igra, ali vudu su sada stvarno prijevarna poluvremena 😕 i oglas nakon utakmice
Pre kul. Ono tisi rupa koja jede sveeeee
Prije gubitka
Hole.io Arkade nvu
jako dobra igra i sviđa mi se
Igra je nekada bila zabavna, ali sada je pretrpana oglasima. Razumijem da vam treba prihod od oglasa, ali ozbiljno usred sesije igre morate gledati oglas kako biste nastavili igrati što jednostavno djeluje neugodno i oduzima iskustvo igre koje mogu razumjeti oglas na početku ili nakon igre, ali usred same sesije igre? Ozbiljno???
Oni koji kažu da je ova igra glupa ukrivu su🙂
Nijedan oglas nije radio
Jako dobra igra, ali malo šteka
basketball igrice
Hole.io Árkádjátékok jkz
Samo se glića. Okreneš na jednu stranu a, ide na drugu
Igrica je super i svima bi preporučio da je skine
grozota
Hole.io آرکیڈ svp
Naj bolja aplkacija
VOLIO sam ovu aplikaciju za ubijanje vremena, ali sada je prekidanje igranja igre na "poluvrijeme" za gledanje reklama užasan dizajn, ako ste MORALI dodati još oglasa, trebao je biti 1 prije i poslije svake utakmice, a ne usred igranja, koristio sam od mene ocjenu od 5 zvjezdica, a jedini razlog zašto sada ima 2 zvjezdice, a ne 1 zvjezdicu je zato što ponekad pokvari i možete preskočiti oglase na poluvremenu
Plaćeno bez dodavanja slučajno, ali i dalje dobivate dodatke ili vratite novac ili se riješite oglasa
Previše oglasa gubio sam vrijeme gledajući oglase više nego igrajući igru
Sama igra je zabavna, ali nakon prvog sata ili više postaje dosadna. Nema toliko ciljeva ili postignuća koliko bi moglo biti. Želio bih vidjeti više sadržaja, više karata i izazova. Možda bi igranje sa pravim igračima bilo zabavnije, ali sveukupno igra je "loo" igra dobra za pomoć u prošlim vremenima u kupaonici, u zrakoplovima ili kada nemate podataka.
Morate pogledati oglas u SREDINI runde, nikako da preskočite. Bez toga ne možete igrati ni jednu razinu.
Cooking Crush - kuchárske hry Arkády hqte
Igrica je dobra
ima dosta oglasa i potrebno je neko vrijeme da se učita bot osim toga, dobra je igra.
Naj al reklama
Ova igra je vrlo zarazna i zadovoljavajuća, ali mogla bi biti puno bolja. To je očito kada igramo protiv botova. Zašto ne imati opciju "čekaj igrače" i "igraj se s botovima" Skinovi su lijepi, ali dva su neostvariva. Također možete dodati značke za posebna postignuća. Svakodnevni izazovi bi bili cool. Promijenio sam telefon i sav moj napredak je izgubljen. nije velika stvar, ali trebalo bi me zapamtiti.
Super je. Nemogu je prestati igrati.
Otpad. Oglasi svakih 30 sekundi sada usred igara. Svidjela mi se ova igra jer sam mogao igrati bez interneta u područjima s lošim uslugama. Ali sada se mora povezati iako vam daje "opciju" da nastavite bez nagrada. Izbrisano nakon godina igranja.
Ništa ne vrišti da mi da vaš novac više od stavljanja oglasa usred proklete runde i na kraju i to samo na mreži da ne možete izbjeći oglase. Ova igra zaslužuje 0 zvjezdica i nikad više ne bih igrao tvoj poopoo dog water cash grab igrice. Ne dopustite im da imaju vaš novac, ova igra nije vrijedna toga i siguran sam da netko može napraviti klon igre bez vašeg poluvremena i kašnjenja u igri kipera.
karte ne rade s androidom, ali inače stvara ovisnost kao vrag EDIT: TOLIKO OGLASA, oglasa usred igre, oglasa nakon što igraš svaku igru, ne završava, grozno je, NIJE VRIJEDI
Igra je BILA dobra... do najnovijeg ažuriranja i dodavanja nove karte. E sad, ne znaš gdje ćeš završiti. Raspored je u redu, ali ste na jednoj karti za jednu igru od 2 minute, a zatim možda istoj, ali, moguće, ne. Napravite jedno ili drugo ili postavite prekidač da igrači odaberu koju kartu žele igrati.
Minecraft Games 2 Player Games Multiplayer Games Stickman Games ... Nightpoint.io Blocky Snakes Venge.io Piranh.io Thunderdogs.io Zapper.io Paper.io 2 Hole.io
platio sam igru pa je ova recenzija o čistoj igrici bez reklama. zabava na dan ili 2. onda shvatiš da igraš protiv botova a ne protiv pravih ljudi. nevjerojatno lako osvojiti. postaje tako dosadno. dodavanjem online igranja bilo bi to puno bolje. ali za sada deinstaliram.
Sjajna igra. Ovu igru preuzimam duže od svih ostalih i ne namjeravam je brisati u skorije vrijeme. Imam samo jedan problem. U načinu borbe ako i vi i drugi igrač dođete do razine 19, a da ih ne pojedete, igra se nastavlja. U tom trenutku bi trebao biti neriješen. Ili napravite više razina. To je prilično neugodno igrati u tom trenutku, ali samo pokušavam ne doći do te točke dok igram. Općenito odlična igra, apsolutno preporučam.
Dobro
Igrica je zaista ODlIČNA ❤️ali moja ocjena je4 je4
Zato
Plaćeno bez reklama, dobio sam oglase. Apsolutno nije ok.
Lista riječi i fraza, sličnih 'black hole': supermassive, retrograde, maroon, spoonman, jacksons. Više rezultata i sinonimi na kontekst.io.
Sjajna igra, reklame na svakom uglu. 3 na glavnom izborniku, one koje su uvijek na dnu, tjeraju vas da pauzirate igru kako biste pogledali jednu polovicu utakmice, a zatim odaberete "pogledajte oglas da dobijete više vremena" ili ne, svejedno vam daje jedan.
Hole.io Árkádjátékok jkz
To je vrlo zabavna igra i Rocket League! i lijepa igra i možete otključati rupe, a otključavanje rupa je izuzetno zabavno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😘😘😘❤❤❤⚽️⚽️⚽️⚽️ ⚽️🎾🎾🎾🎾🏀🏀🏀🏏🏑🏑🎗🎗🎗🥈🎟🎟🎟🎫🎫🎫🎫🎑🎑🎑🎑🥏🥏🥏🥏🏸🏸🏸🏏🏏🎳🎳🎳🥋🥋🥋🥅🥅🥅🎱🎱🎱🎱🎲🎲 🎲🎲🎲♣️♣️♣️♥️♥️♦️♥️♦️♦️🎮🎮🎮🎮🎮🎮
Oglas za početak kruga, oglas na pola kruga, oglas na kraju kruga. Ako volite oglase bez zaustavljanja, ovo je igra za vas. Šteta što je ova igra bila prije i imala je možda 1 oglas svaka 2 ili 3 runde. To je bilo izvodljivo. 3 po rundi ne. Uništio zabavnu igru.